Višegodišnje iskustvo

Avis d.o.o. posluje uspešno od 1992 godine u sopstvenom proizvodnom prostoru od preko 4000 m2.

Prodaja repromaterijala

Prodajemo kompletan repromaterijal potreban za proizvodnju nameštaja, od žičanih jezgara, koflina, mehanizama, sunđera itd.

Proizvodnja žičanih jezgara

Žičano jezgro radimo u Bonell sistemu od visoko kvalitetne patentirane ugljenične čelične žice prečnika 1,4mm i 2,2mm u visinama od 9-14cm.

O nama

avisPreduzeće “AVIS” osnovano je 1992. godine sa širokom lepezom delatnosti da bi se kroz rad odabrale one koje su tržišno najperspektivnije. Sa razvojem trgovinske delatnosti vlasničko-menadžerski tim je intezivno istraživao mogućnosti da preduzeće usmeri u pravcu proizvodnje deficitarnih komponenata u proizvodnji nameštaja.

Sistematičan i uporan razvojni rad uprave materijalizovan je time sto je preduzeće, pored nastavka sa trgovinom osvojilo proizvodnju ŽIČANOG JEZGRA kao bitne komponente u proizvdnji tapaciranog nameštaja. zicana jezgra

Tako uspostavljena kombinacija proizvodnje i trgovine u preduzeću traje do današnjih dana, s tim što su kroz vreme povećavani obimi proizvodnje i prometa u meri razvoja poslovnih odnosa sa kupcima i dobavljačima. Pri tome valja konstatovati da preduzeće već nekoliko godina sa preko 70% pokriva potrebe Sandžackog regiona za tapetarskim jezgrima i da tim proizvodom snabdeva i mnoge proizvođače nameštaja širom Srbije i zemalja u okruženju (Crnu Goru i BiH).

Gledano sa trenutnog stanovišta, treba istaći da je ovo preduzeće u svim proteklim kriznim godinama uspešno poslovalo i stalno razvijalo svoje proizvodne i prometne potencijale prvenstveno zahvaljujući velikoj upornosti njegovih osnivača i ujedno menadžera. Ono, kao takvo, danas predstavlja uglednog privrednog subjekta koji je razvio trajne poslovne veze kako sa mnoštvom kupaca tapetarskih žičanih jezgara i drugog repromaterijala za nameštaj, kao i sa velikim brojem dobavljača proizvodnog repromaterijala iz zemlje i inostranstva.

Preduzeće “AVIS” raspolaže sa oko 3800 m2 poslovnog prostora, od čega je 1200m2 proizvodni i skladišni poslovni prostor u kojem rade zaposleni različitih stručnih profila kao i 2600 m2 prodajnog prostora.


Učešće na sajmovima

Imali smo zapažen nastup na domaćim i stranim sajmovima nameštaja od kojih izdvajamo Celje 2015. godine, Keln 2016. godine i sajam u Beogradu 2016. godine. Na sajmovima smo prezentovali svoj proizvodni program i ostvarili saradnju sa velikim brojem domaćih i stranih proizvođača. Naš asortiman žičanih jezgara visokog kvaliteta je prepoznatljiv širom Balkana.


Beograd 2017

Beograd 2017

Celje 2015

Prodajni saloni

Novi Pazar

Dojeviće bb

tel 020/361-621

fax 020/361-621

Bor

Radnicka 15

tel 030/249-56-26

Zaječar

Trg oslobodzenja bb

tel 019/428-396

Srbobran

Filipa Visnjica 1

tel 021/730-669